Thema workshop

Of je nu een student van Alliance Française bent of alleen je vaardigheden wilt verbeteren voor je examen, doe mee met één van deze speciale workshops om je zelfvertrouwen een boost te geven en je spreek-en schrijfvaardigheid te verbeteren!
Deze zeer interactieve workshops worden gegeven door native universitair docenten die je zullen helpen om jezelf vloeiend uit te drukken.
Deze workshops zijn open voor studenten van alle niveaus.


EErstvolgende  WORKSHOPS:


cours français des affaires

Business Frans

Vrijdag van 8:30 tot 10:00.
15 oktober -17 december

Deze cursus, gebaseerd op professionele situaties, geeft je het vertrouwen om nieuwe uitdagingen in je carrière aan te gaan. In deze cursus kom je meer te weten over de Franse werkcultuur en krijg je de kans om je schriftelijke als mondelinge vaardigheden te verbeteren.

Préparation DELF B2

Woensdag, van 18:30 tot 20:30 uur. 6 oktober - 1 december 

Bereid je samen met een docent voor op het DELF B2 examen tijdens deze 8-weekse sessie. Deze klas zal je helpen je voor te bereiden met toegang tot schriftelijke en mondelinge oefentoetsen. Je krijgt onmiddellijk feedback en tips over hoe je beter.

Préparation DALF C1

Dinsdag, van 18:30 tot 20:30 uur. 5 oktober - 30 november

Bereid je samen met een leraar voor op het DALF C1 examen tijdens deze 8-weekse sessie. Deze klas zal je helpen je voor te bereiden met toegang tot schriftelijke en mondelinge oefentoetsen. Je krijgt onmiddellijk feedback en tips over hoe je beter.

Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.