Thema workshop

Of je nu een student van Alliance Française bent of alleen je vaardigheden wilt verbeteren voor je examen, doe mee met één van deze speciale workshops om je zelfvertrouwen een boost te geven en je spreek-en schrijfvaardigheid te verbeteren!
Deze zeer interactieve workshops worden gegeven door native universitair docenten die je zullen helpen om jezelf vloeiend uit te drukken.
Deze workshops zijn open voor studenten van alle niveaus.


EErstvolgende ONLINE WORKSHOPS:


cours français des affaires

Business Frans

Vrijdag van 8:30 tot 10:00.
23 April - 02 Juli 2021.

Deze cursus, gebaseerd op professionele situaties, geeft je het vertrouwen om nieuwe uitdagingen in je carrière aan te gaan. In deze cursus kom je meer te weten over de Franse werkcultuur en krijg je de kans om je schriftelijke als mondelinge vaardigheden te verbeteren.

A2.3  /  B1.2

améliorer compétences écrites

Beter worden in schrijven

Vrijdag van 13:00 tot 14:00.
23 april - 25 juni 2021.

Deze workshop neemt je mee op ontdekkingsreis naar verschillende literaire genres. Leer bijvoorbeeld om een reisdagboek of een autobiografie te schrijven! Deze cursus verrijkt je woordenschat om gedetailleerd te leren schrijven en meer diepgang aan uw verhalen te geven.

club-lecture Simone Veil

Le rythme du français: poésie

Zaterdag van 10:30 tot 12:30
17 april & 1 mei

 Verbeter je accent in het Frans tijdens deze interactieve workshop. Je leert de details van de Franse uitspraak en krijgt op maat gemaakte tips die jou helpen verbeteren. Het lezen en voorlezen van poëzie is een effectieve manier om het ritme van het Frans te horen en te begrijpen!

cours journalisme

Ça tourne !

Zaterdag van 10.30 tot 12.30.
22 mei - 03 juli 2021.

Een interactieve cursus om alles te leren over de Franse film! In deze cursus bekijk je filmfragmenten, analyseer je scènes en ontdek je de bijzonderheden van de Franse filmindustrie.

cours journalisme

Je raconte une histoire !

Donderdag van 12:30 tot 14:00.
20 mei - 24 juni.

Deze cursus, toegankelijk vanaf A2-niveau, leer je om de angst om Frans te spreken te overwinnen door het in een gezellige sfeer te oefenen! Door middel van spreek- en schrijfspelletjes leer je om vloeiend en vlot Frans te spreken.
club-lecture Simone Veil

Club-lecture, Une Vie

Vrijdag, van 13:00 tot 15:00.
21 mei - 02 juli 
 

 Ontdek het leven van Simone Veil door het lezen van haar autobiografie Une Vie.  

Je docent zal je tijdens het lezen begeleiden, waarbij er verschillende onderwerpen besproken worden.  Deze leesclub is dé manier om met andere studenten Frans te oefenen onder het genot van een mooi boek.


club-lecture Simone Veil

Initiation à l'histoire de l'art

Donderdag van 18:30 tot 20:30
20 mei - 24 juni

Neem een kijkje in de wereld van de kunst! Leer hoe u over een kunstwerk kunt praten en hoe u uw gevoelens erover kunt beschrijven. Ontdek de taal van kleuren en beroemde Franse kunstenaars van schilderkunst en fotografie.  
Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam.  Design by Monsieur Graphic.