CERTIFICATEN

De Alliance Française Amsterdam in een officieel examencentrum voor Franse taaldiploma's. Wij bieden internationaal erkende diploma's voor zowel volwassenen als jongeren (DELF, DALF, TCF, TEF & DFP examens) op alle niveaus, die u de mogelijkheid bieden om uw taalvaardigheid in het Frans aan te tonen volgens het ERK of om een certifcaat te halen om te gaan wonen, studeren of werken in een Franstalig land. 

Franse testen zoals de DELF (Diplôme d'Études en Langue Française), de TCF (Test de connaissance du Français) en de TEF (Test d'Evaluation de français) kunnen nuttig voor u zijn, omdat ze uw luister- en leesvaardigheid beoordelen. Deze testen kunnen in verschillende gevallen worden aangevraagd.
Waarom zou u een certificaat moeten doorgeven?


Studeren in Frankrijk


Als u in Frankrijk wilt studeren, maar u geen Fransman bent, moet u verklaren dat u in staat bent om Frans te begrijpen. Het DELF en het TCF kan in verschillende franse universiteiten gevraagd worden gedurende een jaar studie in het buitenland. 

De Franse nationaliteit verkrijgen

Het TCF IRN (Intégration, Résidence et Nationalité) or het TEF pour la naturalisation zal u in staat stellen om naturalisatie aan te vragen.

Verhuizen naar Quebec


Er zijn twee opties voor aan elke persoon, van welke nationaliteit of herkomst dan ook, die zich permanent in Quebec wil vestigen: TCF Québec or TEF pour l'accès au Québec (TEFAQ).

Om een niveau te bewijzen

De DELF-DALF en TCF Tout Public stellen u in staat om uw taalniveau aan te tonen, bijvoorbeeld om het te benadrukken op een CV.

Kies het certificaat dat het beste bij u past:    

Bereid u voor op uw examen

Zet je beste beentje voor door een voorbereidingscursus voor de Alliance te volgen

ons aanbod ons aanbod


Om onze cursisten te helpen hun projecten voort te zetten, is  L'Alliance Française Amsterdam een samenwerking aangegaan met GlobalExam, een online oplossing voor de voorbereiding van taaltesten, waaronder DELF DALF (tot C1) en TCF.

Wij zijn van mening dat het leren van talen met een leraar van fundamenteel belang is. Aan de andere kant vereist de testtraining nog steeds een herhaling van typische oefeningen om vertrouwd te raken met de structuur van het examen en de gestelde vragen. Daarom zijn wij van mening dat een online oplossing een zeer goede aanvulling is op het leren van talen, en meer in het bijzonder op het behalen van een certificaat.

Met de GlobalExam kunt u onbeperkt standaardoefeningen uitvoeren en een gedetailleerde correctie met voorgestelde antwoorden krijgen.

Je kunt ook een pakket met bijlesuren boeken om contact te hebben met een docent tijdens je examenvoorbereiding.

Neem contact met ons op, voor meer informatie: pedagogie@afamsterdam.nl.


Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.