DE ALLIANCE FRANÇAISE AMSTERDAM IS DE EXPERT IN HET FRANS

Als onderdeel van een wereldwijd netwerk bestaande uit 835 Franse taalscholen en culturele centra, is de Alliance Française Amsterdam gespecialiseerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal aan een internationaal publiek, aan alle niveaus en leeftijden.

Algemeen Frans, conversatie, voorbereidingscursussen voor Franse examens, privécursussen, kindercursussen, officiële diploma's.

Profiteer van onze expertise, accurate leermethodes en kwaliteitsgarantie dankzij gecertificeerde native docenten. Leer Frans bij de Alliance Française Amsterdam!

test niveau français— Nieuw —

Soirée Kinofil #6

Soirée Kinofil #6

Voor de zesde soirée kinofil staat de Duitse film "Goodbye Lenin" centraal waarin een zoon uit Oost-Berlijn probeert te voorkomen dat zijn moeder, die in coma lag tijdens de val van de Berlijnse Muur, de politieke veranderingen na de hereniging van Duitsland ontdekt. Hij creëert een fictieve wereld om haar te beschermen, met hilarische en ontroerende consequenties.
Wanneer: Dinsdag 25 juni vanaf 18.30 uur.
Waar: Goethe-Instituut Amsterdam

Lees verder
Rondleiding op afstand

Rondleiding op afstand

Mis deze kans niet op een virtuele rondleiding door de Basiliek van Saint-Denis! Ontdek het uurwerkmechanisme, het orgel, de klokkentoren en geniet van het prachtige uitzicht over Saint-Denis. Verken het eerste gotische meesterwerk en de laatste rustplaats van de Franse koningen op een unieke manier!
Wanneer: Donderdag 27 juni vanaf 17 uur.
Waar: Online (via Zoom)

Lees verder
Cursus Frans voor Vakantie

Cursus Frans voor Vakantie

Ga je deze zomer op vakantie naar Frankrijk tijdens de Olympische Spelen? Schrijf je in voor onze semi-intensieve cursus Frans en leer moeiteloos te communiceren in restaurants, openbaar vervoer, winkels en hotels. Ook als je geen fan van de Olympische Spelen zal deze cursus je goed voorbereiden op een vakantie in Frankrijk.
Wanneer: Van 1 tot en met 18 juli
Waar: OBA Oosterdok en online

Lees verder
Bonjour l'athlète !

Bonjour l'athlète !

Doe mee aan ons laatste evenement van het schooljaar bij VROG in Amsterdam! Laat uw kinderen genieten van een sportieve middag met activiteiten zoals freerunning, trampolinesalto's en hindernisbanen in het Frans.
Wanneer: Woensdag 3 juli van 15.00 tot 17.00 uur
Waar: VROG (Mr. Visserplein 7, 1011 RD Amsterdam)

Lees verder
Zomercursussen Frans- juli

Zomercursussen Frans- juli

Deze zomer biedt de Alliance Française Amsterdam diverse cursussen Frans voor alle niveaus, waaronder semi-intensieve online lessen gericht op grammatica en woordenschat en conversatielessen in OBA Oosterdok om uw spreekvaardigheid te verbeteren.
Wanneer
: Van 9 juli tot 25 juli
Waar: OBA Oosterdok of online

Lees verder
Apéro conversation- juli

Apéro conversation- juli

Geniet van een drankje tijdens onze apéro conversatie terwijl je Frans spreekt met andere francofielen. De perfecte gelegenheid om Frans te spreken met andere francofielen.

Wanneer: Donderdag 11 juli, van 18u tot 19u
Waar:
Bar Kantoor, Haarlemmerweg 8, 1014 BE

Lees verder
Dîner en français - juli

Dîner en français - juli

Vier de zomer samen met de Alliance Française Amsterdam en geniet van heerlijke crêpes! Praat Frans en ontmoet andere Francofielen terwijl je de variëteit van de Franse keuken ontdekt.
Wanneer: Woensdag 17 juli, van 19u tot 21u
Waar: Cocotte Amsterdam

Lees verder
Café conversation- juli

Café conversation- juli

Wil je Frans spreken voordat je op vakantie gaat naar Frankrijk?  Kom langs voor een kopje koffie en praat met ons en andere liefhebbers van de Franse taal tijdens onze café conversation.
Wanneer: Vrijdag 26 juli, van 10u tot 11u
Waar: OBA café

Lees verder

— Onze partners —

 • logo2
 • logo Institut Francais
 • logo test
 • logo fondation
 • logo OBA
 • Het Ketelhuis
 • Eunic Netherlands - logo
 • Frantastique
 • NLBC
 • In Amsterdam
 • Arte
 • FLE.fr

Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.