KINDER- & TIENERcursussen

Omdat geldt; hoe eerder hoe beter, moedig uw kind aan om Frans te leren met onze cursussen!

Het leren van een taal is leerzaam voor leerlingen van alle leeftijden aangezien het hun intellectuele ontwikkeling stimuleert.

 Alliance Française is er trots op haar expertise in te zetten om lessen aan te bieden die passen bij het niveau en de interesses van uw kind. Zo zijn de lessen opgebouwd uit liedjes, spelletjes en speelse activiteiten waarin zij hun niveau Frans kunnen ontwikkelen in een speelse omgeving. 

De Alliance Française Kindercursussen is:  


Franse lesmethoden gericht op onderdompeling in de doeltaal 

Franstalige, gekwalificeerde en ervaren docenten 

Regelmatige feedback aan de oudersInschrijven is nu mogelijk per sessie, of voor het hele jaar om de plaats van je kind in de groep te garanderen (10% korting!).

Het is ook mogelijk voor uw kind om een DELF examen te volgen en een erkend, internationaal diploma te behalen van hun niveau van de Franse taal. Meer info hier of door te schrijven naar Pauline!


Frans ontdekken

Je bent nooit te jong om een nieuwe taal te leren! Bij Alliance Française Amsterdam spreken we het natuurlijke leervermogen van kinderen aan van het leren van een nieuwe taal door hen een gestructureerd programma te bieden dat zowel dynamisch als interactief is.

De inschrijving voor januari 2024 zijn geopend!

Onze cursussen Onze cursussen

Onze WORKSHOPS Onze WORKSHOPS


Franstalige kinderen

Heeft uw kind een Frantalige achtergrond en gaat hij/zij naar een school in Amsterdam maar spreekt hij/zij steeds minder Frans? Alliance Française Amsterdam biedt verschillende Franse talencursussen aan speciaal voor Franstalige kinderen die een basiskennis van de Franse taal hebben of een Franse achtergrond hebben, zonder dat zij naar een Franse school gaan. 

Nos cours de français pour enfants francophones permettront à vos enfants de renforcer leur pratique de la langue, orale comme écrite, dans une ambiance bienveillante. 

Les inscriptions pour janvier 2024 sont ouvertes !

ONzE Cursussen ONzE Cursussen

Onze WORKSHOPS Onze WORKSHOPS

Examens & certificaten 

DELF (Diplôme d’Etudes en Langue française) Prim of Junior is een diploma voor kinderen en jongeren van 7 tot 17 jaar oud, uitgereikt door het Franse ministerie van Onderwijs ter herkenning van het behaalde niveau van de Franse taal. Het DELF diploma is een internationaal erkend diploma en is voor onbepaalde tijd geldig.

onze examen onze examen


Activités périscolaires

Alleen beschikbaar voor kinderen die ingeschreven staan bij een van de Franse scholen in Amsterdam.
Réservées aux parents dont les enfants sont inscrits dans une école française.

lycée vincent van gogh lycée vincent van gogh

International French school International French school
Neem hiervoor contact op met:
bonjour@afamsterdam.nl


Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.