frans voor bedrijven

Kies voor de cursus zakelijk Frans die het best past bij wat uw bedrijf nodig heeft.

De Alliance Française ondersteunt organisaties en bedrijven met aangepaste en efficiënte programma's om aan hun talige behoeften te voldoen.

Gespecialiseerd in het geven van Franse taallessen maar ook lessen over Franse cultuur, helpen wij bedrijven, die professionele activiteiten ontwikkelen met Franssprekende zakenpartners of in Franstalige landen, om hun personeel op te leiden. 

Een Franse taaltraining biedt de mogelijkheid  om:

- Zelfverzekerder te communiceren wanneer u Franstalige landen bezoekt of contact heeft met Franstaligen

- Relaties op te bouwen en te versterken met Franstalige collega's en klanten, door  interesse te tonen in Franse taal en cultuur

- Goodwill te kweken en internationale communicatie op zowel persoonlijk als organisatorisch te vergemakkelijken.

Neem contact op met onze adviseur bij de AFA voor een cursusvoorstel Zakelijk Frans op maat, aangepast aan uw behoeften/beschikbaarheid.KWALITEIT

De Alliance Française besteedt veel aandacht aan haar zakelijke relaties: uw tevredenheid is van groot belang voor ons.

Ons docententeam is uitermate ervaren in het onderwijzen van het Frans.

Al onze docenten hebben Frans als moedertaal en zijn gecertificeerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal.

Het is een van de belangrijkste criteria voor een vruchtbare samenwerking en voor het uiteindelijk succes van elke training.


HET VOORDEEL VAN DE AFA:

Flexibiliteit: De lessen zijn aangepast aan de planning, doelen en behoeften van uw organisatie. De cursussen vinden plaats bij u op kantoor of bij de AFA (Centrale OBA), het lesschema is flexibel (overdag of 's avonds) en starten is het gehele jaar mogelijk. Het annuleren en opnieuw inplannen van lessen is mogelijk.

Uitstekende docenten: ervaren in het onderwijzen van Frans bij bedrijven, al onze docenten zijn native speakers en volledig gecertificeerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal.

Opzet: Een keer per week face-to-face of intensieve cursussen. Onderwijs op afstand is ook mogelijk (Skype of gelijksoortig).

Certificering: Een eindevaluatie van de Alliance Française Amsterdam is mogelijk. Afhankelijk van de inhoud van de cursus, kunnen studenten zich ook inschrijven voor officiële diploma's in de Franse taal (DELF-TCF) aangeboden door de AFA.

Ontdek de 10 goede redenen om Frans te leren voor uw bedrijf.


Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.