cultuur

Omdat Alliance Française Amsterdam de Franstalige cultuur en taal in Nederland wil promoten, bieden we tal van culturele, educatieve en sociale evenementen, gekenmerkt door diversiteit en uitwisseling.Met betrekking tot de actuele omstandigheden doet Alliance Française Amsterdam haar best om haar culturele activiteiten online toegankelijk voor iedereen te houden.Hèt evenement van Alliance Française Amsterdam, Tapis Rouge, is opgezet om de beste nieuw uitgebrachte Franse films aan alle bioscoopbezoekers van Nederland te presenteren.

Al twee edities van Tapis Rouge hebben plaatsgevonden, in 2019 en in 2020, die beide een veelzijdig en eclectisch programma van Franse films belichtenOnze maandelijkse evenementen, zoals onze apéro en onze café de conversation, worden georganiseerd om de gelegenheid aan Franstaligen te bieden om samen te komen en hun Frans te kunnen oefenen in een gezellige sfeer.

We organiseren ook andere evenementen, zoals dîner en français, speak-dating of zelfs een soirée jeu en français. Aarzel niet om deze pagina of ons op social media te bezoeken om op de hoogte te blijven van onze laatste culturele evenementen!
Ons complete aanbod


Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.