De Alliance Française ervaring

Expertise in het onderwijzen van het Frans

Moderne, op spreekvaardigheid gerichte lesmethode

Culturele onderdompeling

Lidmaatschap

WAT DE ALLIANCE FRANÇAISE BIJZONDER MAAKT

  • Expertise in het onderwijzen van de Franse taal: gediplomeerde docenten die native speakers zijn; dynamisch en innovatief onderwijs; internationaal erkende diploma's

  • Modern onderwijs gericht op communicatie en gebruik van e-learning

  • Culturele evenementen: speciaal voor u georganiseerd


ONS DOCENTENTEAM

Ons docententeam bestaat uit gediplomeerde native docenten, opgeleid om Frans te doceren aan een internationaal publiek. Zij volgen ook regelmatig trainingen om hun vaardigheden uit te breiden en te ontwikkelen.


WIJ BIEDEN INTERNATIONAAL ERKENDE DIPLOMA'S

Dankzij ons examencentrum, kunt u uw niveau van het Frans valideren nadat u uw cursus heeft afgemaakt. U kunt examens doen voor een aantal internationaal erkende Franse diploma's: DELF-DALF. De Alliance Française Amsterdam zal binnenkort ook het examen voor het DFP (Diplôme de français professionel) en voor het TEF (Test d'examination du français) diploma aanbieden.

Meer informatie over de volgende DELF-DALF sessie.


ALLIANCE FRANÇAISE KWALITEIT: ERKENDE EXPERTISE

Als lid van het internationale Alliance Française netwerk, bestaande uit meer dan 800 organisaties in 135 landen, respecteren wij het kwaliteitsbeleid van dit unieke netwerk.

Bovendien, gaat het respect voor onze ervaring in het lesgeven zover dat TV5MONDE, de voornaamste internationale tv-zender voor de Franse taal, ons sinds een aantal jaren vraagt om educatieve input te leveren voor tv-programma's. TV5MONDE vraagt eveneens om materiaal te ontwikkelen voor docenten Frans overal ter wereld.


CULTURELE ONDERDOMPELING

Bij de Alliance Française gaat Frans leren samen met de ontdekking van de cultuur van Franssprekende wereld. U heeft exclusieve toegang tot culturele bronnen en kunt deelnemen aan culturele evenementen.
Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.