ERVARINGEN VAN ONZE STUDENTEN

Studeren aan de Alliance Française Amsterdam is een geweldige ervaring! Lees hier de ervaringen van onze studenten.Ik heb mijn ervaring bij de Alliance Français Amsterdam erg gewaardeerd omdat de lessen op een zeer professionele manier worden gegeven en de oefeningen erg gevarieerd zijn, van lezen, schrijven tot grammatica. De docenten gebruiken video's, spelletjes en ook interactieve oefeningen om hun lessen te verlevendigen.  

Pieter van Wijnen AFA StudentIk heb veel geleerd van de cursus van AFA, waar ik een erg leuke ervaring heb opgedaan.Ik kan niet wachten om de cursus op niveau B2.2 te volgen! Een nieuwe docent hebben zal mij een nieuwe kijk geven op het Frans.

Irma Janssen AFA StudentIk heb voor AFA gekozen studeren vanwege de goede reputatie van de fantastische cursussen. Ik heb enorm genoten van deze ervaring! De docenten zijn uitstekend, de lessen zijn dynamisch en AFA biedt veel andere mogelijkheden om Frans te oefenen, zoals culturele evenementen, taalcafés- en borrels. Dit is een geweldige kans om te grijpen!


Carolina Moreirão 35 ans, spécialiste en psychologie clinique et psychanalyseDankzij de andere activiteiten die AFA organiseert, zoals filmavonden, lezingen en taalcafés, geeft AFA je het gevoel deel uit te maken van een groep van mensen met verschillende achtergronden met dezelfde interesses. Ik vond het ook erg leuk om na de les de Descartes bibliotheek te bezoeken, waar je talrijke Franse boeken kunt vinden.


Anneke Stadig 68 ans, historienneIk heb de online voorbereidingscursus gevolgd voor het DALF C1-examen in april/maart 2020. Ik heb echt genoten van mijn ervaring bij AFA, waardoor ik mijn examen heb kunnen halen!


Miny van der Wiele - van Eijden AFA studentIk vond mijn ervaring bij AFA erg leuk omdat er in de cursussen veel ruimte voor de praktijk is waardoor je je mondelinge en grammaticale vaardigheden goed kunt oefenen.


Ethlyn Vonsee AFA studentIk heb genoten van mijn ervaring bij AFA! Tijdens mijn online conversatielessen was de docent erg enthousiast, flexibel en up-to-date van de actualiteiten, die perfect aansloten aan de behoeften van de studenten.

Angelique Bongers 66 ans, coachIk heb echt genoten van mijn cursus bij AFA. Onze lerares koos voor interessante onderwerpen en betrok ons ook bij de invulling van haar lessen. Ik voelde mij verbonden met mijn medestudenten en ik kon mij gemakkelijk vrij uitdrukken tijdens de les. Het was echt een verrijkende ervaring!

Milou AFA studentIk volgde een privé-cursus aan de AFA ter voorbereiding van de verdediging van mijn thesis, in het Frans. De cursus afstandsonderwijs werd door mijn docent ontworpen op basis van mijn niveau van taalvaardigheid en aangepast aan mijn specifieke behoeften. Ik waardeerde in het bijzonder haar methode, die streng en veeleisend was, maar tegelijkertijd dynamisch, flexibel en innemend. Ik ben uiteindelijk cum laude gepromoveerd, en ik beveel de AFA aan voor elke bijscholing in het Frans op academisch gebied!

Lisbetta AFA StudentIk werk in horeca en ik heb de cursus Professioneel Frans gevolgd om het jargon en de gebruikelijke rituelen van een Franse professionele omgeving beter te begrijpen. Ik heb erg genoten van de informatie en de persoonlijke opmerkingen, gegeven door Sylvie. Daarna, de groepstaken in de pauzeruimtes.In deze cursus heb ik geleerd hoe ik me moet gedragen in de professionele Franse context en heb ik veel jargon geleerd.

Michel B. AFA student


Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.