cursussen FRANS

Bij de Alliance Française d'Amsterdam kunt u een cursus Frans volgen op elk niveau. Onze cursussen zijn er voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Naast groepslessen bieden wij ook privélessen op maat, kindercursussen, in company cursussen en themacursussen.
Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde native speakers en in alle cursussen komt zowel de Franse taal als de cultuur aan bod. De groepscursussen starten op vier momenten in het jaar.


Wat is jouw niveau? 


De lessen Frans zijn afgestemd op de niveaus van het ERK, waardoor een gerenommeerd niveau op internationale schaal kan worden bereikt. Deze niveaus zijn onderverdeeld in subniveaus.
U kunt op de niveaus hieronder klikken om er meer over te weten te komen.
Om uw exacte niveau te kennen, kunt u langskomen tijdens onze Open Dagen of onze online plaatsingstest doen. 
Onze lessen worden in het Frans gegeven, zelfs op de beginnersniveaus. Dit zorgt ervoor dat u zich helemaal ondergedompeld voelt, en helpt u om snel te verbeteren!
Alle cursussen zijn ook geschikt voor anderstaligen.

Niveau test

A1

Elementary

A2

Upper Elementary

B1

Intermediate

B2

Upper Intermediate

C1

Advanced

Wanneer zijn onze lessen?


Onze groepscursussen starten 4 keer per jaar. Onze standaard- en conversatiecursussen duren 12 weken, met een keer per week les. Wij bieden elk niveau ter plaatse of online aan. 
Heeft u de deadline gemist? Neem contact met ons op en wij zullen ons best doen om u te helpen alsnog Frans te leren of verder te leren. U kunt ook kiezen voor een privécursus of een online zelfstudiecursuss

Zomersessie 2023

Inschrijving geopend in Juni

Van 03/07/23 tot 20/07/23 en van 21/08/23 tot 07/09/23

Herfstsessie 2023

Inschrijving geopend in Augustus

Van 18/09/23 tot 15/12/23

Wintersessie 2024

Inschrijving geopend in november

Van 08/01/24 tot 08/04/24

Lentesessie 2023

Inschrijving geopend in maart

Van 11/04/2023 tot 13/07/2023

Hoe kun je snel beter worden?


Een nieuwe taal leren kost tijd en geduld, en het kan frustrerend aanvoelen. Bij de Alliance Française Amsterdam doen we er alles aan om uw leertraject zo efficiënt en aangenaam mogelijk te maken. Daarom krijgt u bij de meeste van onze cursussen ons online plateforme, Mon Alliance, waar u tal van extra activiteiten kunt vinden. We hebben ook een rijk cultureel aanbod, zodat u naar ourevenementen kunt komen en uw Frans kunt oefenen met andere cursisten en met Fransen. De Alliance Française is gewoon een expert in het onderwijzen van Frans, en we zijn blij om u te verwelkomen in onze gemeenschap. Als u wilt lezen wat onze studenten vinden, kijk dan eens naar enkele studentenrecensies

Ons complete aanbod

Mon Alliance en ligne


Mon Alliance is ons online platform dat altijd en overal toegankelijk is, zodat u in uw eigen tempo Frans kunt leren. Als u zich inschrijft voor een groepsles, krijgt u toegang tot Mon Alliance!


Ben je voltijdstudent? Dan krijg je 10% korting op onze groepscursussen!*
*alleen geldig op cursussen van 12  weken of 6 weken (mid-session).


Laat een reactie achter!

Heeft u een cursus bij ons gevolgd? Laat een reactie achter!
First and Last Names
E-mail Address
Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.