cursussen FRANS

Bij de Alliance Française d'Amsterdam kunt u een cursus Frans volgen op elk niveau. Onze cursussen zijn er voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Naast groepslessen bieden wij ook privélessen op maat, kindercursussen, in company cursussen en themacursussen.
Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde native speakers en in alle cursussen komt zowel de Franse taal als de cultuur aan bod. De groepscursussen starten op vier momenten in het jaar.

Wat is jouw niveau? 


Onze cursussen Frans zijn ingedeeld volgens het ERK (Europees Referentiekader voor Moderne Vreemde Talen) dat mogelijk maakt om uw niveau te bepalen ten opzichte van de internationale standaard. Alle niveaus zijn onderverdeeld in 2, 3 of 4 subniveaus. Om uw exacte niveau te weten, kunt u langs te komen tijdens een van onze Open Dagen om een niveautest te maken. Vérifiez votre niveau de français avec notre test en ligne, c'est gratuit !

A1

Elementary

A2

Upper Elementary

B1

Intermediate

B2

Upper Intermediate

C1

Advanced

Niveau

test

algemene cursussen frans

Schrijf u in voor onze standaardcursussen van 12 weken op september. Profiteer van ons online platform voor extra activiteiten! Des cours de français de qualité, pour progresser dans toutes les compétences !

Inschrijven Inschrijven

Ons complete aanbod

Mon Alliance en ligne


Mon Alliance en ligne is ons online platform dat altijd en overal toegankelijk is, zodat u in uw eigen tempo Frans kunt leren.


Ben je voltijdstudent? Dan krijg je 7% korting op onze groepscursussen!*
*alleen geldig op cursussen van 12  weken of 6 weken (mid-session).


Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.