Frans voor werk

Moet je Frans spreken in een professionele context of wil je je vaardigheden ontwikkelen om je carrière te bevorderen? Doe mee aan een van onze professionele cursussen Frans om meer zelfvertrouwen te krijgen en je taalvaardigheden voor werkdoeleinden te verbeteren!

Deze zeer interactieve groepslessen, online of persoonlijk, worden geleid door gekwalificeerde en ervaren docenten die u zullen helpen om jezelf met gemak uit te drukken.


Aankomende Cursussen    

Préparer son entretien

Pour les niveaux B1.3, B2.1, B2.2,  B2.3 and B2.4
Vendredi 17/05 - 24/05 - 31/05 à OBA Oosterdok de 9h à 10h30

Vous recherchez un emploi dans un environnement francophone ?
Vous souhaitez réussir un entretien d’embauche en français ?
Rejoignez ce cours de français professionnel et mettez toutes les chances de votre côté pour décrocher le job de vos rêves ! 

Améliorez votre communication verbale en français pour être plus à l’aise face à un recruteur et/ou vos futurs collègues francophones.
Vous vous entrainerez sur les différentes étapes d’entretiens d’embauche grâce à des jeux de rôle et des tâches, en groupes et individuellement.
Vous recevrez un feedback régulier, de la part de notre professeur, formé en français professionnel après 20 années d’expérience en entreprise et, de la part des autres participants qui vous aideront à progresser de manière bienveillante.  


Je m'inscris ! Je m'inscris !


Op zoek naar een cursus? Heb je een suggestie? Neem contact met ons op: pedagogie@afamsterdam.nl

Bekijk hier ons algemene cursusaanbod

Wat is jouw niveau? 


De lessen Frans zijn afgestemd op de niveaus van het ERK (Europees Referentiekader), waardoor een gerenommeerd niveau op internationale schaal kan worden bereikt. Deze niveaus zijn onderverdeeld in subniveaus.
U kunt op de niveaus hieronder klikken om er meer over te weten.
Om uw exacte niveau te kennen, kunt u langskomen tijdens onze Open Dagen of onze online niveautest gratis doen. 
Onze lessen worden in het Frans gegeven, zelfs op de beginnersniveaus. Dit zorgt ervoor dat u zich helemaal ondergedompeld voelt, en helpt u om snel te verbeteren!
Alle cursussen zijn ook geschikt voor anderstaligen.


Niveau test

A1

Elementary

A2

Upper Elementary

B1

Intermediate

B2

Upper Intermediate

C1

Advanced


Vorige cursussen

J'améliore mon oral -Zakelijk Frans

Donderdag, van 18:30 tot 20:00 uur.
20 april  -  13 juli.

Moet je Frans spreken in een professionele context, of wil je je vaardigheden ontwikkelen om je carrière te bevorderen? Doe dan mee aan deze professionele cursus Frans!

In deze workshop verbetert u uw mondelinge communicatie in het Frans dankzij discussies over het zakelijke nieuws van de week. Daarnaast oefen je met rollenspellen en opdrachten gebaseerd op authentieke documenten die door bedrijven worden gebruikt. Je krijgt ook de mogelijkheid om een presentatie in het Frans te geven.

cours de francais le francais familier

Améliorer ses compétences écrites

Vrijdag, van 8:30 tot 10:00u.
3 februari -  31 maart.

In deze workshop leert u nuttige formules voor schriftelijke communicatie in het Frans, bijvoorbeeld in e-mailuitwisselingen. U kiest de toon, het register en de woordenschat aangepast aan uw gesprekspartner. Verbeter uw grammatica om duidelijke, doeltreffende en professionele zinnen te produceren! U leert ook hoe u een CV en een sollicitatiebrief opmaakt volgens de Franse normen.

Français professionnel en contexte: Objectif B2

Vrijdag, van 8:30  tot 10:00u.
28 oktober - 2 december Online


Deze cursus is gebaseerd op beroepssituaties en geeft u het vertrouwen en de kracht om uw nieuwe carrière-uitdaging aan te gaan. U leert over de Franse werkcultuur en vergroot uw schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

Cours français Business French

Business Frans

Vrijdag van 8:30 tot 10:00u
6 mei - 1 juli

Deze cursus is gebaseerd op beroepssituaties en zal u het vertrouwen en de kracht geven om uw nieuwe carrière-uitdaging aan te gaan. U zult de Franse werkcultuur leren kennen en zowel uw schriftelijke als mondelinge vaardigheden verbeteren.

Cours français Business French

Business Frans

Vrijdag van 8:30 tot 10:00
11 februari - 22 april

Deze cursus is gebaseerd op beroepssituaties en zal u het vertrouwen en de kracht geven om uw nieuwe carrière-uitdaging aan te gaan. U zult de Franse werkcultuur leren kennen en zowel uw schriftelijke als mondelinge vaardigheden verbeteren.Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.