Frans voor werk

Moet je Frans spreken in een professionele context of wil je je vaardigheden ontwikkelen om je carrière te bevorderen? Doe mee aan een van onze professionele cursussen Frans om meer zelfvertrouwen te krijgen en je taalvaardigheden voor werkdoeleinden te verbeteren!

Deze zeer interactieve groepslessen, online of persoonlijk, worden geleid door gekwalificeerde en ervaren docenten die u zullen helpen om jezelf met gemak uit te drukken.


volgende cursussen


   

Français professionnel général

op maandag en woensdag - 12.00 tot 13.00 uur
ONLINE

10 weken van 02/10 tot 13/12 - geen les op 23 en 25 oktober

Voor A2.3 en B1.1 en B1.2 niveau

Een pragmatische cursus waarmee je snel bruikbare vaardigheden kunt opdoen voor het werken in een Franstalige professionele context.

Deze cursus is gebaseerd op levensechte situaties uit de professionele wereld en ontwikkelt je vaardigheden en voegt waarde toe aan je carrière. Ideaal voor iedereen die overweegt om in een Franstalige context te gaan werken of als je al met Franstalige collega's of klanten werkt.

In deze cursus leer je een functie/taak te beschrijven, werkrelaties te beschrijven, een product/dienst te promoten, afspraken te maken en in te plannen, problemen of moeilijkheden te bespreken, uitleggen hoe je je werk organiseert en vele andere dingen die te maken hebben met je professionele context! Je zult ook werkgerelateerde woordenschat leren en je grammatica verbeteren om je Frans naar een hoger niveau te tillen.

Wat is jouw niveau? 


De lessen Frans zijn afgestemd op de niveaus van het ERK (Europees Referentiekader), waardoor een gerenommeerd niveau op internationale schaal kan worden bereikt. Deze niveaus zijn onderverdeeld in subniveaus.
U kunt op de niveaus hieronder klikken om er meer over te weten.
Om uw exacte niveau te kennen, kunt u langskomen tijdens onze Open Dagen of onze online niveautest gratis doen. 
Onze lessen worden in het Frans gegeven, zelfs op de beginnersniveaus. Dit zorgt ervoor dat u zich helemaal ondergedompeld voelt, en helpt u om snel te verbeteren!
Alle cursussen zijn ook geschikt voor anderstaligen.


Niveau test

A1

Elementary

A2

Upper Elementary

B1

Intermediate

B2

Upper Intermediate

C1

Advanced


Vorige cursussen

J'améliore mon oral -Zakelijk Frans

Donderdag, van 18:30 tot 20:00 uur.
20 april  -  13 juli.

Moet je Frans spreken in een professionele context, of wil je je vaardigheden ontwikkelen om je carrière te bevorderen? Doe dan mee aan deze professionele cursus Frans!

In deze workshop verbetert u uw mondelinge communicatie in het Frans dankzij discussies over het zakelijke nieuws van de week. Daarnaast oefen je met rollenspellen en opdrachten gebaseerd op authentieke documenten die door bedrijven worden gebruikt. Je krijgt ook de mogelijkheid om een presentatie in het Frans te geven.

cours de francais le francais familier

Améliorer ses compétences écrites

Vrijdag, van 8:30 tot 10:00u.
3 februari -  31 maart.

In deze workshop leert u nuttige formules voor schriftelijke communicatie in het Frans, bijvoorbeeld in e-mailuitwisselingen. U kiest de toon, het register en de woordenschat aangepast aan uw gesprekspartner. Verbeter uw grammatica om duidelijke, doeltreffende en professionele zinnen te produceren! U leert ook hoe u een CV en een sollicitatiebrief opmaakt volgens de Franse normen.

Français professionnel en contexte: Objectif B2

Vrijdag, van 8:30  tot 10:00u.
28 oktober - 2 december Online


Deze cursus is gebaseerd op beroepssituaties en geeft u het vertrouwen en de kracht om uw nieuwe carrière-uitdaging aan te gaan. U leert over de Franse werkcultuur en vergroot uw schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

Cours français Business French

Business Frans

Vrijdag van 8:30 tot 10:00u
6 mei - 1 juli

Deze cursus is gebaseerd op beroepssituaties en zal u het vertrouwen en de kracht geven om uw nieuwe carrière-uitdaging aan te gaan. U zult de Franse werkcultuur leren kennen en zowel uw schriftelijke als mondelinge vaardigheden verbeteren.

Cours français Business French

Business Frans

Vrijdag van 8:30 tot 10:00
11 februari - 22 april

Deze cursus is gebaseerd op beroepssituaties en zal u het vertrouwen en de kracht geven om uw nieuwe carrière-uitdaging aan te gaan. U zult de Franse werkcultuur leren kennen en zowel uw schriftelijke als mondelinge vaardigheden verbeteren.Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.