Cned CURSUS


Online Frans leren via de Alliance Française Amsterdam is mogelijk dankzij een unieke samenwerking met het Franse Nationale Centrum voor Afstandeducatie (CNED).

100% zelfstandig

#JeVeuxParlerFrançais is het online programma ontwikkeld door het Franse Nationale Centrum voor Afstandeducatie en is geschikt voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar.  

Of u beginner bent, halfgevorderd of gevorderd, #JeVeuxParlerFrançais biedt toegang tot duizenden automatisch gecorrigeerde oefeningen om grammatica en woorden te leren en om luisteren en spreken te oefenen. 

Aan het begin, en daarna maandelijks, zal een niveautest gebaseerd op het Europees Referentiekader voor Talen u inzicht geven in uw vooruitgang.  

Via de ingebouwde chat-app zijn een ondersteunend team en online tutor bereikbaar om u 24/7 bij te staan, mocht u technische of andere ondersteuning nodig hebben. 

#JeVeuxParlerFrançais maakt het, dankzij de onbeperkte toegang en beschikbaarheid op tablet, mogelijk om Frans te leren en voortuitgang te boeken in uw eigen tempo, waar en wanneer u maar wilt! 


Prijzen

3 maanden - € 159 Bestel uw online cursus


Om uw online cursus Frans volledig te benutten heeft u een computer, laptop of tablet en een koptelefoon met microfoon nodig. Verder heeft u een geldig e-mailadres en een betrouwbare internetverbinding nodig. 

Klik op de bovenstaande link om uw online cursus Frans te bestellen en vul het aanvraagformulier in. Onze online cursus coördinator zal vervolgens contact met u opnemen. 


Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.