speak dating in HET FRANS

Voor het tweede jaar op rij organiseren de Alliance Française Amsterdam (AFA) en de OBA Oosterdok een speciaal programma ter ere van de Dag van de Franse taal op donderdag 8 november. 

Het hoogtepunt van ons programma is het speak dating event, de kans om uw Frans te oefenen op een nieuwe en dynamische manier terwijl u andere francofonen ontmoet. 

Het idee is eenvoudig - u spreekt 5 minuten Frans met iemand en wisselt elke ronde van gesprekspartner. Aan het einde kunt u alle deelnemers ontmoeten plus het team van AFA en nog meer Frans praten. 

Er worden twee verschillende evenementen georganiseerd: 

LEERLINGEN UIT HET BASISondERWIJS EN VOORTGEZET ONDERWIJS
10u30 - 12u00

De leerlingen worden opgedeeld op basis van hun leeftijd, school en niveau Frans, om de communicatie te vergemakkelijken. De onderwerpen worden gegeven door het educatieteam en een AFA docent zal het speakdaten begeleiden met ondersteuning van de taaldocenten van de deelnemende scholen. De leerlingen en hun docenten zullen worden ontvangen met croissants in de ochtend in de OBA Oosterdok (zaalinformatie volgt). 

Inschrijven: Om leerlingen op te geven voor dit evenement, dienen docenten Frans een lijst van de deelnemende leerlingen te sturen met vermelding van leeftijd en niveau Frans per mail naar comm@afamsterdam.nl (Vasilena Koleva) vóór maandag 29 oktober.

VOLWASSENEN
18u00 - 19u30

Het team van de AFA zal u welkom heten in de OBA Oosterdok en verdeelt u in tweetallen, op basis van uw niveau. U kunt een eigen onderwerp kiezen of inspiratie op doen met behulp van de onderwerpen voorbereid door ons educatieteam. 

Inschrijven: Om u op te geven, gelieve onderstaand formulier in te vullen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Vasilena Koleva:  comm@afamsterdam.nl.


  INSCHRIJFFORMULIER  
Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.