30 oKtober - 3 November

Tapis Rouge is een Frans Filmfestival in 2019 opgezet op initiatief van de stichting l’Échappée Belle en Alliance Française Amsterdam, in nauwe samenwerking met filmdistributeur Cinéart Nederland.

Van 30 oktober tot en met 3 november vindt de eerste editie van dit nieuwe Franse filmfestival plaats in Amsterdam, en op 2 en 3 november ook in Den Haag.  

Dus, van 30 oktober tot en met 3 november 2019, ‘rendez-vous dans les salles obscures’ om de diversiteit van de Franse film te vieren ! 


  MEER INFO 


De feestelijke openingsavond is in Pathé Tuschinski, de overige films worden vertoond in Bioscoop Het Ketelhuis en een deel van het programma op 2 en 3 november in Filmhuis Den Haag. Met een programma van zeventien Franse films, waaronder avant-premières en een aantal exclusieve Nederlandse vertoningen, valt er veel te kiezen uit het grote aanbod van nieuwe Franse cinema. 

TAPIS ROUGE wordt feestelijk geopend met de Nederlandse première van HORS NORMES (The Specials) in aanwezigheid van filmmakers Olivier Nakache en Éric Toledano in Pathé Tuschinski.


Wilt u aanwezig zijn bij de opening 
van Tapis Rouge en de première van HORS NORMES (The Specials) op 30 oktober in Pathé Tuschinski? AF Amsterdam geeft u 20% korting !

Via deze link kunt u de speciale voucher downloaden en op de website van www.pathe.nl kunt u uw kaarten kopen. Alléén op vertoning van de speciale voucher en het pathé ticket heeft u toegang tot de avond.

Alle aanwezigen worden ontvangen met een welkomscocktail en krijgen een goed gevulde goodie bag.Main sponsors Tapis Rouge 

Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam.  Design by Monsieur Graphic.