ONLINE EXAMEN VOORBEREIDING


Bereidt u voor uw Frans examen met de Alliance Française van Amsterdam en Global Exam!

100% Online

Om onze cursisten te helpen hun projecten voort te zetten, is  L'Alliance Française Amsterdam een samenwerking aangegaan met GlobalExam, een online oplossing voor de voorbereiding van taaltesten, waaronder DELF en TCF.

Wij zijn van mening dat het leren van talen met een leraar van fundamenteel belang is. Aan de andere kant vereist de testtraining nog steeds een herhaling van typische oefeningen om vertrouwd te raken met de structuur van het examen en de gestelde vragen. Daarom zijn wij van mening dat een online oplossing een zeer goede aanvulling is op het leren van talen, en meer in het bijzonder op het behalen van een certificaat.

Met de GlobalExam kunt u onbeperkt standaardoefeningen uitvoeren en een gedetailleerde correctie met voorgestelde antwoorden krijgen. Het richt zich op uw sterke en zwakke punten en helpt u uw moeilijkheden te overwinnen door u progressieve oefeningen aan te bieden zodat u met vertrouwen kunt oefenen en tegelijkertijd in uw eigen tempo kunt leren.


Wat krijgt u?

Een toegang van 2 maanden tot het platform 

Een studieplan op basis van uw examendatum

Voortgang volgen met statistieken 

Vocabulaire en grammatica studiebladen

60 trainingsuren

40 voorbeeldoefeningen

11 oefentoetsen


De Alliance Française Docenten

Schriftelijke en mondelinge uitdrukking zijn twee belangrijke componenten van deze examens die een beoordeling met advies vereisen.

Dankzij onze native, gekwalificeerde docent(en) Frans, krijgt u feedback op uw producties! U kunt maximaal vier essays schrijven en maximaal vier sprekende producties opnemen op Globalexam en ze laten markeren door onze docenten.

Hiermee kunt u beter worden en precies weten wat u moet verbeteren om te slagen voor uw examen.

U kunt de feedback van onze docent(en) volledig online krijgen, of u kunt ervoor kiezen om een uur privéles te boeken om voor het examen met uw docent uit te kunnen wisselen.

TCF TCF

DELF DELF


Om optimaal van uw Franse onlinecursus te kunnen genieten, moet u een computer, laptop of tablet met koptelefoonmicrofoons kunnen gebruiken. U moet ook een geldig e-mailadres en een betrouwbare internetverbinding hebben.


Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam.  Design by Monsieur Graphic.