20% korting bij de Franse wijnbar LE BARAVIN!

EXCLUSIEF voor de leden van AF Amsterdam 

Profiteer van 20% korting voor het eerste glas op een selectie van wijnen!


Wordt nu lid van de AFA
 en

en profiteer van verschillende voordelen ! 

*Op vertoon van uw geldige AFA lidmaatschapskaart


LE BARAVIN is een Franse wijnbar in het hart van de Pijp in Amsterdam.

Na 20 jaar voor radio en televisie gewerkt te hebben, zijn Caroline Moisson en Anthony Mariotti besmet geraakt met het wijnvirus tijdens hun studie aan de WSET. Snel daarna, werd hun behoefte om Parijs te verlaten en een wijnbar te openen steeds groter.

Ze besloten zich met dit idee in Amsterdam te vestigen. Als liefhebbers van Franse producten, begonnen ze met een hele kleine selectie producten die de smaakpapillen van hun klanten zou bekoren. Wildterrines uit Chambord, visrillettes uit de Loirestreek, verfijnde Franse kazen, regionale charcuterie, het zijn maar een paar voorbeelden van wat er bij Le Baravin op het menu staat.  

Om zo'n parade van smaken te begeleiden is een sterke wijnkaart nodig. Missie geslaagd ! U heeft de keuze uit meer dan 100 Franse wijnen! Alle wijnregio’s zijn vertegenwoordigd: Bordelais, Bourgogne, Corsica, Loire, Jura..

Een menu met ware pareltjes die fijnproevers zullen verblijden. Meurseult rouge, Vin des Allobroges en andere wijnen gemaakt van inheemse Franse druivensoorten.  La valse des vins stopt nooit bij Le Baravin want het menu verandert elke 3 maanden en danst mee met de seizoenen! 


Locatie: Gerard Doustraat 82, Amsterdam

Openingstijden:  
-Woensdag & donderdag: 16.00-1.00 uur
-Vrijdag & zaterdag: 12.00-1.00 uur
-Zondag:  12.00-23.00 uur

Website: www.lebaravin.nl

Contact: +31 20 221 8162


Copyright © 2017 Alliance Française Amsterdam. Ontwerp door Monsieur Graphic.